onsdag 4 november 2009

projektarbete i färg

Äntligen har vi kommit igång med vårat projektarbete som ska vara klart våren 2010, precis innan studenten kommer igång! Studenten, äntligen säger vi! Men för att vi ens ska kunna drömma om att få våra betyg i handen och ha studentmössan på måste vi verkligen visa vad vi kan, då genom att utföra ett stort projekt. Elin och Patricia är vad vi heter och går Sundsta-Älvkullen gymnasiet i Karlstad på medialinjen. Eftersom media nu är något vi kan "hyffsat" bra vill vi självklart visa prov på detta.

De vi ska göra är nämligen att ha en utsällning. Vi tänker fota modeller i en studio, redigera bilderna och ställa ut. Vårat tema för utsällningen är: COLOURFASHION (såkallat färgmode på svenska.) Vi har kontakt med Nobellgymnasiet här i Karlstad då Frisörelever kommer att sätta upp frisyrer, sminka och själva ställa upp som modeller framför kameran, (tack på förhand tjejer!)

Varför just detta med färg nu då? - Jo! Vem vill se alla svarta/gråa/vita kläder, accessoarer etc. dag in och dag ut? Vem mår bättre av att radera bort alla färger, som nu råkar vara så snygga i vardagen? VI tycker att färg ska in, färgen ska ha och få chansen att VISA hur mycket fräschare allt kan bli! Vi hoppas detta blir ett roligt och intressant projektarbete där vi får visa och lära oss hur man kan arbeta färgglatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar